top of page

Men In The Kitchen

58902332_613764222419149_839198665749823
Ние сме Men in the Kitchen – Кольо Минчев, Даниел Радойков и Николай Немигенчев.

 

По време на участието си в четвъртия сезон на кулинарното шоу MasterChef научихме безценни уроци за висшата кухня и открихме истински съмишленици, с които да осъществим една мечта. Съчетавайки уменията, знанията и креативността си, ние създадохме Men in the Kitchen като един отбор, който да отговори и на най-смелите Ви кулинарни представи. Ние ще  Ви предложим качествени продукти в изненадващ прочит спрямо последните световни тенденции, съчетани с любопитни и забавни игри. Можем да превърнем Вашия специален повод в празник за сетивата или да Ви поканим на концептуално изживяване. От началото на проекта Men in the Kitchen повече от 1000 наши гости се насладиха на сезонни gourmet ястия на интерактивни вечери, нестандартен brunch, изискан кетъринг, фирмени и частни събития. Ние изготвяме персонални менюта според Вашия вкус, нужди и желания. Ние сме гъвкави и добавяме към законите на кулинарията нашия опит, професионална експертност и въображение. А резултатът винаги е впечатляващ! Защото сме трима иновативни готвачи с различни стилове и характери, но с една обща страст - #кулинарията!

Даниел Радойков е на 36 години от Самоков


Роден е в Самоков, където става професионален скиор. След травма започва да учи системна автоматика. Работи от 10 години в ИТ компания и в момента е ръководител на отдел "Аналитични бизнес системи".

Вярва, че храната е изкуство и чрез нея може да изрази артистичната си натура. Кулинарната мечта на Даниел е да отвори бутиков гурме ресторант. Той влезе в челната десятка на MasterChef, като впечатли Андре Токев, Петър Михалчев и Лео Бианки с отличните си презентации.

Николай Немигенчев е на 30 години от София
 

Като малък е прекарвал доста време сам вкъщи и решил да започне да готви. Първите му опити са били със сладкиши. След като завършва училище, заминава за Франция при сестра си и нейния приятел – французин. Силно повлиян е от местната кухня. Учи 6 месеца право в университета в Лион, но завършва в Бълтария. Работи като младши юрист в адвокатска кантора, има обща компания с братовчед си, а сега стартира собствен бизнес за фитнес десерти, с които иска да завладее международния пазар. Кулинарната мечта на Николай е да популяризира своята рецепта за перфектния протеинов десерт. Той се пребори за място в челната тройка на MasterChef и даде заявка пред Андре Токев, Петър Михалчев и Лео Бианки, че това е началото на пътя му като професионален готвач.

Кольо Минчев е на 33 години от Ямбол


Започва да готви като студент, защото не харесва храната в стола. Открива, че е добър в кухнята и кулинарията се превръща в негово хоби. Когато среща бъдещата си съпруга, животът му се променя. Тя е приета в престижен университет за реклама и двамата се преместват в Ню Йорк, което му помага да развие бизнеса си с износ на български хранителни продукти в САЩ. Постоянно чете и се образова за нови техники и актуални тенденции в световната кухня. Обича екстремните спортове, ски, сноуборд, спортна ориентация и други, които са го научили да преследва целите си и никога да не се предава. Кулинарната мечта на Кольо е да отвори ресторант със салони за различна интернационална кухня. Той завърши на престижното пето място в четвъртия сезон на MasterChef и получи завидна оценка от топ готвачите Андре Токев, Петър Михалчев и Лео Бианки.

bottom of page